Droogbroekstraat 66 , 3730 Hoeselt
0476 78 92 890476 78 92 89

Hondenpension met persoonlijke aanpak

Beau’s Hondenhotel-Ontstaan

Marleen droomde er sinds haar tiende al van om een eigen trimsalon te hebben en na lessen en stages is ze dan uiteindelijk in 1992 begonnen met haar activiteit. Na veelvuldig de vraag te krijgen of er ook honden op pension konden komen, werd er uiteindelijk beslist om in de nieuwe woning een hondenpension te voorzien. Marleen overleed in 2018 maar haar levenswerk en haar passie worden voortgezet door haar echtgenoot, die sinds vele jaren haar liefde voor honden deelde.

Goede afspraken maken goede vrienden

Een hond is geen voorwerp maar een schitterend, levend wezen dat de nodige zorg en aandacht moet krijgen. Ook tijdens uw vakantie is dit niet anders en daarom kunt u opteren om uw viervoeter tijdelijk naar het hondenpension te Hoeselt te brengen. Het pension is kleinschalig en daardoor kan er aan elk dier voldoende aandacht gegeven worden. U kunt vooraf langskomen om alles te bekijken zodat u perfect weet waar uw dier terecht komt. Ook met speciale wensen wordt rekening gehouden.

Huiselijke sfeer

De honden worden allemaal zeer nauw opgevolgd en krijgen dagelijks voldoende speeltijd en de nodige aandacht. Tijd om u te missen zal er dus nauwelijks zijn. Er zijn verwarmde hokken waarin ze ’s nachts kunnen vertoeven zodat u zich ook in de winter geen zorgen hoeft te maken. Aarzel niet om contact op te nemen indien u meer info wenst over het hondenpension te Hoeselt waar uw hond de tijd van zijn leven zal beleven.